Ngeunaan Konsung

Maca deui
  • Exhibition

    Pameran

    Konsung médis ngahadiran paméran paméran CMEF di Shanghai
  • Factory Tour

    Wisata Pabrik

    Tim ampir 100 jalma anu ngagaduhan pendidikan tinggi sareng kualitas luhur. Éta mangrupikeun kakuatan inti tina pamekaran téknologi sareng inovasi inovasi.

Pameran jeung KITS Tés COVID

Tingali Sadayana
  • Sincerely vitality, move forward bravely. Konsung waiting to you at CACLP at August

    Tulus semangat, maju gagah ....

    Dina Agustus 2020, Konsung ngadamel penampilan anu saé dina 17th China Association of Clinical Laboratory Praktek Expo (CACLP) kalayan rupa-rupa produk diagnostik in vitro sareng solusi médis primér. Di dieu, urang tulus ngajak mitra sareng babaturan industri pikeun sumping sareng tukeur pandangan. Kami ...
  • COVID-19 test kits, new product from Konsung medical!

    Alat uji COVID-19, produk énggal ti Kons ...

    Kalayan serat COVID-19 ti sakumna penjuru dunya, sareng novél coronavirus kagolong kana genus β. COVID-19 mangrupikeun panyakit tepa pernapasan akut. Jalma-jalma umum rentan. Ayeuna, pasién anu katépaan ku coronavirus novél mangrupikeun sumber utama inféksi; asimtomatik ...