Konsentrator oksigen 3L kanthi teknologi PSA canggih lan mesin bobot entheng 12kgs

Katrangan singkat:

♦ Superior oksigen Atomizing teknologi

♦ Teknologi PSA lanjutan

♦ France Impor molekul sieve bed

♦ Power-off sistem nguwatirake


Detail Produk

Konsentrator oksigen 3L kanthi teknologi PSA canggih lan mesin bobot entheng 12kgs

 

3L oxygen concentrator with advanced P (

 

 

Konsentrator oksigen

 

Detail Produk:

♦ Sistem wektu lan setelan wektu

♦Desain kompak lan bobot entheng mung 13kg

♦Protèktif lingkungan, tanpa mbebayani nalika nggunakake

 

Fungsi:

♦ Weker mateni, proteksi kakehan, weker tekanan Dhuwur/Rendah, Weker suhu, indikasi kode kesalahan, Nebulizer, weker kemurnian oksigen

 

Spesifikasi:

♦ Model: KSN-3 Elite

♦ Kemurnian Oksigen: 93±3%

♦ Range Aliran: 1-5L

♦ Tegangan Input: 220V/50HZ

♦ Swara: 43dB

♦ Tekanan Output: 40-60kPa

♦ Daya: 240W

♦ Bobot: 13kg

♦ Ukuran: 350mm×340mm × 475mm

ati-ati:

♦ Desain sistem weker nduweni tujuan kanggo ngawasi konsentrator oksigen sing bisa digunakake yen ana kahanan kaya mateni, tekanan ora normal utawa indikator kondisi peralatan sing mlaku.Kabeh weker mesin minangka weker teknis.

♦ Iku kalebu sistem weker akustik lan sistem weker visual.Daya urip, bakal ana swara buzzing nalika daya pedhot sawayah-wayah bebarengan karo lampu abang urip, kang disebut prioritas dhuwur swara weker.

♦ Sajrone operasi normal, mateni konsentrator yen ana weker.

♦ Konsentrator oksigen KSN-3 bisa ditutup kanthi peralatan wektu.Wektu paling dawa yaiku 10 jam.Interval wektu bisa 10 menit (ing wektu 1 jam) utawa 30 menit (luwih saka 1 jam wektu).Nalika jam mati disetel, sistem bakal ngetung wektu lan LCD konsentrator oksigen bakal nuduhake wektu sing isih ana.Nalika Sisa wektu dadi 0, konsentrator oksigen bakal mati kanthi otomatis lan bakal dadi status turu.

♦ Nalika konsentrator oksigen ana ing negara dormant, bisa diwiwiti maneh kanthi nggunakake peluncur remot kontrol nirkabel.Yen ana ing kahanan kerja, remot kontrol bisa nindakake aktivitas kayata wektu lan mati.The Max.jarak remote control 50m.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan