Konsentrator oksigén 3L kalayan téknologi PSA canggih sareng mesin beurat 12kgs

Katerangan pondok:

♦ Superior oksigén Atomizing téhnologi

♦ téhnologi PSA Advanced

♦ Perancis Diimpor ranjang saringan molekular

♦ Power-off Sistim alarming


Rincian produk

Konsentrator oksigén 3L kalayan téknologi PSA canggih sareng mesin beurat 12kgs

 

3L oxygen concentrator with advanced P (

 

 

Konsentrator oksigén

 

Rincian produk:

♦ Sistem waktos sareng setting waktos

♦Desain kompak sareng beurat hampang 13kg hungkul

♦Environmental pelindung, tanpa ngabahayakeun salila ngagunakeun

 

fungsi:

♦Pareuman alarem, panyalindungan kaleuleuwihan, Alarm tekanan High / Low, Alarm suhu, Indikasi kode kasalahan, Nebulizer, Alarm kemurnian Oksigén

 

spésifikasi:

♦ Modél: KSN-3 Elite

♦ Purity oksigén: 93 ±3%

♦ Aliran Range: 1-5L

♦ Input Tegangan: 220V / 50HZ

♦ Noise: 43dB

♦ Tekanan Kaluaran: 40-60kPa

♦ kakuatan: 240W

♦ Beurat: 13kg

♦ Ukuran: 350mm ×340mm × 475mm

Awas:

♦ Desain sistem alarem boga tujuan pikeun ngawas konsentrator oksigén anu tiasa dianggo upami aya kaayaan sapertos pareum, tekanan abnormal atanapi indikator kaayaan ngajalankeun alat.Sadaya alarem mesin mangrupikeun alarm téknis.

♦ Ieu ngawengku sistem alarem akustik jeung sistem alarem visual.Kakuatan hurung, bakal aya sora buzzing nalika kakuatan diputus iraha waé sareng lampu beureum hurung, anu disebut alarm karungu prioritas luhur.

♦ Salila operasi normal, mangga mareuman concentrator nu lamun aya alarm nanaon.

♦ KSN-3 oksigén concentrator bisa Cicing turun kalawan parabot timing.Mangsa pangpanjangna nyaéta 10 jam.Interval waktos tiasa 10 menit (dina waktos 1 jam) atanapi 30 menit (waktos langkung ti 1 jam).Nalika jam Cicing disetel, sistem datang kana waktu mundur tur LCD concentrator oksigén bakal nembongkeun waktos sésana.Nalika Sésana waktos janten 0, konsentrator oksigén bakal otomatis pareum sareng bakal angkat ka status bobo.

♦ Lamun concentrator oksigén dina kaayaan dormant, éta bisa restarted ku pamakéan nirkabel jauh-control launcher.Nalika éta dina kaayaan kerja, kadali jauh tiasa ngajalankeun kagiatan sapertos waktos sareng mareuman.The Max.jarak jauh kadali nyaéta 50m.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali