Moda e Gishtave Pulsi Oksimetër CE & FDA me Bluetooth dhe aplikacion inteligjent për monitorimin e shëndetit

Përshkrim i shkurtër:

Software Softueri APP quhet Infermiere inteligjente, është softveri i instaluar në celular për të mbështetur përdorimin e oksimetrit të impulsit në majë të gishtit të kompanisë sonë (në tekstin e mëtejmë "oksimetër").

◆ Ky APP mund të marrë ngopjen e oksigjenit të pulsit (SpO)2), shpejtësia e impulsit (PR), nga oksimetri përmes lidhjes Bluetooth. Ndërsa përmes këtij APP-je mund të vendosni tonin e pulsit, kufirin e poshtëm të alarmit të ngopjes me oksigjen, alarmin e shpejtësisë së pulsit kufijtë e sipërm dhe të poshtëm, kohën e ndriçimit të dritës


Detaje të Produktit

Moda e Gishtave Pulsi Oksimetër CE & FDA me Bluetooth dhe aplikacion inteligjent për monitorimin e shëndetit

 

Fashion Fingertip Pulse Oximeter CE&FDA with Bluetooth and App  ( F01T84

 

Oksimetër pulsi

 

Detajet e produktit:

Screen Ekran me ngjyra të mëdha HD, i lehtë për t’u lexuar. Ekran OLED me ngjyra të dyfishta 0,96 ”dhe ekran i qartë dhe parametër i lehtë për t’u lexuar: SPO2, PR

◆ Mbështetja e transferimit të të dhënave dhe rishikimit të të dhënave në çdo kohë.

Ruajtja dhe analizimi i të dhënave

◆ Çaktivizimi automatik i mbrojtjes së mjedisit dhe konsumit të ulët. Rimbush baterinë e litiumit 20 orë në vazhdim duke përdorur ruajtjen e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit.

Volume Vëllim i vogël, hapësirë ​​e madhe për ruajtje. 256 grupe të ruajtjes së të dhënave të testimit të disponueshme, të lehta për tu rishikuar, analizojnë trendet shëndetësore.

Mold Forma e gishtit silikoni, mbroni gishtin në mënyrë efektive, kombinoni vetitë e buta të silikonit dhe ergonomike, më të përshtatshme për gishtat, vishni më rehatshëm dhe nuk do të ndiheni ngërç edhe nëse vishni për një kohë të gjatë.

Result Rezultati i provës precize sepse është miratuar nga algoritmi kryesor biologjik.

◆ Kaloi provën e rënies 1.2 milion. Nuk ka asnjë reagim të kundërt madje bie nga 1.2 milion.

Ox Oksimetri i impulsit Bluetooth mund të lidhet me aplikacionin celular, matjet bëhen në kohë reale. Matjet do të kursejnë në aplikacion, mund të kontrolloni raportin.

◆ Bateria mbështet 500 herë shkarkim ciklik dhe bateria mund të punojë 20 orë vazhdimisht.

◆ Në ekranin matës, celulari mund të shfaqë të dhënat e matjes në kohë reale të dërguara nga oksimetri i lidhur, duke përfshirë: ngopjen e oksigjenit impuls (SpO2), shpejtësia e pulsit (PR)

 

Specifikim:

 

Model SONOSAT-F01T
Ambienti i punës
Llojet e mbrojtjes nga goditja elektrike Furnizimi i brendshëm me energji elektrike
Shkalla e goditjeve anti-elektrike Lloji BF
Lagështia e punës 30% -80% (pa kondensim)
Lagështia e transportit 10% -95% (pa kondensim)
Temperatura e transportit -20 ℃ ~ 60
SPO2
Gama e Matjes 0-100%
Diapazoni i saktësisë 70-10%
Matja e precizionit ± 2%
Rezolucioni 1%
Koha e azhurnimit të të dhënave 1s
Shkalla e pulsit
Gama e Matjes 18-250bpm
Diapazoni i saktësisë 25-250 bpm
Matja e precizionit 3 mbas dite
Rezolucioni 1 pasdite
Koha e azhurnimit të të dhënave 1s
Informacione Paketimi
Madhësia e paketimit 40 × 37 × 24 cm, 40 copë / kuti kartoni
GW / NW 0,15 / 0,12 kg

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Produkte te Lidhura