Koncentrator oksigjeni 3L me teknologji të përparuar PSA dhe makinë me peshë të lehtë 12 kg

Përshkrim i shkurtër:

Technology Teknologji superiore e atomizimit të oksigjenit

. Teknologji e përparuar PSA

♦ Franca importoi shtrat molekular të sitës

. Sistemi alarmues i fikjes


Detaje të Produktit

Koncentrator oksigjeni 3L me teknologji të përparuar PSA dhe makinë me peshë të lehtë 12 kg

 

3L oxygen concentrator with advanced P (

 

 

Përqendruesi i oksigjenit

 

Detaje të Produktit:

System Sistemi i kohës dhe përcaktimi i kohës

Design Dizajn kompakt dhe peshë e lehtë vetëm 13 kg

Protective Mbrojtëse mjedisore, pa të dëmshme gjatë përdorimit

 

Funksione:

Alarm Ndizni alarmin, Mbrojtja nga mbingarkesa, Alarmi me presion të lartë / të ulët, Alarmi i temperaturës, Tregimi i kodit të gabimit, Nebulizer, Alarmi i pastërtisë së oksigjenit

 

Specifikim:

Modeli: KSN-3 Elite

Urity Pastërtia e oksigjenit: 933%

Ran Diapazoni i rrjedhës: 1-5L

Vol Tensioni i hyrjes: 220V / 50HZ

♦ Zhurma: 43dB

Press Presioni i daljes: 40-60kPa

♦ Fuqia: 240W

♦ Pesha: 13 kg

♦ Madhësia: 350 mm340 mm × 475 mm

Kujdes:

Design Projektimi i sistemit të alarmit synon të monitorojë koncentratorin e oksigjenit që punon në rast të situatave të tilla si fikja, presioni jonormal ose treguesi i gjendjes së funksionimit të pajisjeve. Të gjithë alarmet e makinës janë alarme teknike.

Ai përfshin një sistem alarmi akustik dhe një sistem alarmi vizual. Fuqia është e ndezur, do të ketë një tingull gumëzhitës kur energjia shkyçet në çdo kohë së bashku me dritën e kuqe të ndezur, e cila quhet alarm i dëgjueshëm me përparësi të lartë.

♦ Gjatë funksionimit normal, mbyllni koncentratorin nëse ka ndonjë alarm.

Concent Koncentratori i oksigjenit KSN-3 mund të mbyllet me pajisjet e kohës. Periudha më e gjatë është 10 orë. Intervali i kohës mund të jetë 10 minuta (brenda kohës 1 orë) ose 30 minuta (koha më shumë se 1 orë). Kur caktohen orët e mbylljes, sistemi hyn në kohën e mbrapsht dhe LCD-ja e koncentratorit të oksigjenit tregon kohën e mbetur. Kur koha e mbetur bëhet 0, përqendruesi i oksigjenit do të mbyllet automatikisht dhe do të shkojë në statusin e gjumit.

♦ Kur koncentratori i oksigjenit është në gjendje të fjetur, ai mund të rindizet duke përdorur lançuesin me telekomandë pa tela. Kur është në gjendje pune, telekomanda mund të operojë veprimtari të tilla si koha dhe fikja. Maks. distanca e telekomandës është 50m.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Produkte te Lidhura