Rreth Konsung

Lexo më shumë
 • Exhibition

  Ekspozita

  Konsung mjekësor mori pjesë në shfaqjen e ekspozitës CMEF në Shanghai
 • Factory Tour

  Turi në fabrikë

  Një ekip prej afro 100 personash me arsim të lartë dhe cilësi të lartë. Ato janë forca thelbësore e zhvillimit dhe inovacionit të teknologjisë së Konsung.

EKSPOZITA dhe PAJISJE TV KOVIDIT TEST

Shiko te gjitha
 • Sincerely vitality, move forward bravely. Konsung waiting to you at CACLP at August

  Sinqerisht vitalitet, ec përpara me guxim ....

  Në gusht 2020, Konsung bëri një paraqitje të mrekullueshme në Shoqatën e 17-të Kineze të Praktikës Klinike Laboratorike Expo (CACLP) me gamën e saj të plotë të produkteve diagnostikuese in vitro dhe zgjidhjeve primare mjekësore. Këtu, ne ftojmë sinqerisht partnerë dhe miq të industrisë të vijnë dhe të shkëmbejnë mendime. Ne ...
 • COVID-19 test kits, new product from Konsung medical!

  KV provë COVID-19, produkt i ri nga Kons ...

  Me fillin e COVID-19 nga e gjithë bota, dhe koronavirusët e rinj i përkasin gjinisë β. COVID-19 është një sëmundje akute e frymëmarrjes infektive. Njerëzit në përgjithësi janë të ndjeshëm. Aktualisht, pacientët e infektuar nga koronavirusi i ri janë burimi kryesor i infeksionit; asimptomatike i ...