За Консунг

Прочитај повеќе
 • Exhibition

  Изложба

  Медицинскиот лекар Консунг присуствуваше на изложбената претстава ЦМЕФ во Шангај
 • Factory Tour

  Туристичка фабрика

  Тим од скоро 100 луѓе со високо образование и висок квалитет. Тие се основната сила на развојот и иновативноста на технологијата на Консунг.

ИЗЛОБА и ПОЛУДНИ КОМПЛЕТИ ЗА Испитување

Види се
 • Sincerely vitality, move forward bravely. Konsung waiting to you at CACLP at August

  Искрена виталност, движете се напред храбро ....

  Во август 2020 година, Консунг направи прекрасен настап на 17-тото Кинеско здружение на клиничка лабораториска експона (CACLP) со целиот спектар на ин витро дијагностички производи и примарни медицински решенија. Еве, ние искрено ги покануваме партнерите и пријателите од индустријата да дојдат и да разменат мислења. Ние ...
 • COVID-19 test kits, new product from Konsung medical!

  Комплет за тестирање COVID-19, нов производ од Kons ...

  Со навојот КОВИД-19 од целиот свет, и новите коронавируси припаѓаат на β родот. КОВИД-19 е акутно респираторно заразно заболување. Луѓето се генерално подложни. Во моментов, пациентите заразени од новиот коронавирус се главниот извор на инфекција; асимптоматски јас ...