Babagan Konsung

Waca liyane
  • Exhibition

    Pameran

    Konsung medis melu pameran pameran CMEF ing Shanghai
  • Factory Tour

    Tur Pabrik

    Tim saklawasé 100 wong sing pendhidhikan lan kualitas dhuwur. Iki minangka kekuatan inti pangembangan lan inovasi teknologi Konsung.

Pameran lan KIT TEST COVID

Ndeleng Kabeh
  • Sincerely vitality, move forward bravely. Konsung waiting to you at CACLP at August

    Tenaga tulus, maju kanthi gagah ....

    Ing wulan Agustus 2020, Konsung tampil apik ing Ekspo Praktik Laboratorium Klinis 17 (CACLP) China kanthi macem-macem produk diagnostik in vitro lan solusi medis utama. Ing kene, kita kanthi tulus ngajak mitra lan kanca industri supaya bisa ijolan. We ...
  • COVID-19 test kits, new product from Konsung medical!

    Kit tes COVID-19, produk anyar saka Kons ...

    Kanthi benang COVID-19 saka saindenging jagad, lan coronavirus novel kalebu ing genus β. COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; asimtomatik ...